Welke creatine kopen?

Welke creatine kopen? In dit artikel zetten we alle feiten op een rijtje. Creatine is een supplement die bijdraagt aan de opbouw van je spierkracht en spiermassa. Het is een supplement wat een positief effect heeft op jouw lichaam. Sport je dus veel, dan is het zeker een aanrader om eens aan creatine te denken. Maar welke creatine kan ik het beste kopen? Hieronder vertellen wij je er meer over.

Waarom zou je creatine innemen?

Creatine is in de fitnesswereld een van de best werkende fitness supplementen. Het is een supplement wat helpt bij de opbouwen van spiermassa en spierkracht. Creatine zorgt er namelijk voor dat er meer creatinefosfaat in de spieren komt. Hierdoor heb je meer kracht voor zware oefeningen zoals krachtoefeningen en zijn ze beter vol te houden.

Toch heeft niet iedereen baat bij de inname van creatine. Fit kunt door het gegeven dat hun eigen creatine hoeveelheid in het lichaam al hoog ligt. Toch wordt er door vele beweert dat bij 80% van de mensen die creatine inneemt dit niet het geval is. Het heeft juist een positief effect op de prestaties.

Daarnaast komt er meer vocht in de spiercellen, hierdoor lijken je spieren groter. In antwoord op de vraag “ welke creatine kopen?”, kun je dan makkelijk zeggen dat je een creatine koopt die jouw spierkracht en massa vergroot. Denk daarom zeker ook als je creatine inneemt aan: “ creatine monohydraat”. Dat is een soort creatine die zeer goed bijdraagt aan de opbouw van je spiermassa.

Welke creatine kopen ?

Er zijn diverse soorten creatines op de markt. Er komen ook steeds meer nieuwe soorten bij. De beste soort creatine op het moment is creatine monohydraat. Het is erg lastig om te bepalen welke soort creatine je het beste in kunt nemen. Iedereen zegt namelijk iets anders.

De ene producent beweert dat hun soort het beste is en de andere beweert weer iets anders. Dit maakt het lastig om een keuze te maken. Toch blijkt uit veel wetenschappelijke artikelen dat creatine monohydraat de beste keuze is. Het is op het gebied van prijs kwaliteit verhouding de beste soort creatine.

Welke creatine kopen? Is een vraag waar je dan in dit geval goed over na moet denken. Het is jouw eigen keuze. Echter als je iets goeds wilt en het niet zeker weet is creatine monohydraat een goede keuze. Hiermee is de vraag: “ welke creatine kopen?” makkelijker beantwoord.

Welke hoeveelheid creatine kun je het beste innemen?

De hoeveelheid creatine die iemand in moet nemen verschilt per persoon. Het advies is om tussen de 5 en 20 gram creatine per dag in te nemen. Het is echter geheel afhankelijk van de persoon zelf. Je kunt de inname van creatine ook over de gehele dag verspreiden.

Bijvoorbeeld 5 gram in de ochtend en een half uur voordat je gaat trainen. Dit heeft een groot voordeel namelijk: dat je lichaam de creatine makkelijk op kan nemen. Heb je te veel creatine ingenomen? Wees dan niet gevreesd, deze plas je namelijk zo weer uit.

Wat is de beste creatine monohydraat om te kopen?

Wat is de beste creatine? Wat heel belangrijk is als je creatine gaat kopen is de oplosbaarheid van creatine. Creatine monohydraat lost bijvoorbeeld heel goed op in water als het fijn is. Het is dus belangrijk dat het uit kleine korrels bestaat. Heb je creatine monohydraat die grover is, dan lost dit minder snel op.

Hierdoor neemt je lichaam het dan ook minder snel op. In Nederland wordt creatine monohydraat die gemicroniseerd is goed verkocht. Deze is namelijk makkelijk op te lossen in water. Het is natuurlijk geheel je eigen keuze. Toch in antwoord op de bovenstaande vraag is dit een goed punt om mee te nemen in je beslissing. Hiermee heb je ook makkelijker een antwoord op je vraag: “welke creatine kopen?”

Advies

Er zijn diverse soorten creatine in de handel. “Welke creatine kopen?” Deze vraag is geheel afhankelijk van jouw vraag. Je kunt in diverse webshops creatine verkrijgen. Je kunt het daar vergelijken op prijs. Het is wel belangrijk dat je een soort creatine product koopt dat puur is. Creatine monohydraat is een soort creatine die echt aan te raden is.

Het is een soort die niet zo duur is en vele positieve effecten naar voren brengt. Kijk naar wat je zelf verlangt van een product en wat je zelf wilt. Wat zijn de voor- en nadelen van creatine? Bekijk dit ook altijd even. Dan weet je welke creatine je het beste kunt kopen. Vraag eventueel ook informatie aan je trainer (indien je die hebt), of vraag informatie aan een professional.

Menu