Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Blog - Creatine Monohydraat

Het blog voor alles over eiwitshakes

Waar is creatine allemaal goed voor?

september 1, 2019 | Door | No Comments

Waar is creatine allemaal goed voor? Je leest er alles over in dit artikel. Creatine is een veelzijdig voedingssuplement. Door de veelzijdigheid kunnen veel verschillende soorten groepen mensen er profijt van hebben. Denk bijvoorbeeld aan sporters, vegetariërs en ouderen. Als je graag wilt starten met het innemen van extra creatine is het belangrijk om je goed in te lezen over dit supplement.

Het is namelijk prettig om te weten waar het allemaal goed voor is en zijn er misschien ook nadelen aan het gebruik van ervan? Daarnaast is het ook belangrijk om creatine op de juiste manier te consumeren. Deze en andere belangrijke vragen worden beantwoord in dit artikel.

Lees verder

Wat is de houdbaarheid van creatine poeder?

juli 9, 2019 | Door | No Comments

Je zal niet de enige zijn met het probleem dat de houdbaarheidsdatum van het creatine poeder al verlopen is, maar de creatine nog niet op is. Aangezien de potten erg groot zijn, komt het vaak voor dat de pot nog niet leeg is en het is natuurlijk erg zonde van het geld om de halve pot weg te gooien, maar wat is de houdbaarheid van creatine poeder?

Oftewel kan je creatine poeder nog gebruiken nadat de houdbaarheidsdatum verstreken is of is dit niet verstandig?, Hoe moet je creatine op de juiste manier bewaren en waar moet je creatine weggooien als het poeder bedorven is? In dit artikel leer je alles over de houdbaarheid van creatine.
Lees verder

Creatine gebruik voor of na de training?

juni 28, 2019 | Door | No Comments

In dit artikel leer je meer over het voedingssupplement creatine. Verschillende vragen zullen worden beantwoord, zoals ‘Creatine gebruik voor of na de training?’, ‘Wat is de werking van creatine?’ en ‘Creatine gebruiken tijdens cutten?’. Na het lezen van dit artikel zul je een heel stuk wijzer zijn geworden over dit interessante en veelzijdige voedingssupplement.

Lees verder