Beste creatine top 5

Ben jij benieuwd naar de beste creatine?

Dit zijn de beste creatines van dit moment

Ben je fanatiek aan het sporten en wil je je prestaties verbeteren en spiergroei stimuleren? Welke creatine is het beste en waar kun de deze kopen? Er zijn tal soorten creatine te koop. Bekijk onze lijst met aanbevolen creatine.

Top 5 beste Creatine

Aanbevolen door Creatinemonohydraat.com

# 1 – Creatine-Creapure van Body en Fit

De garantie voor zuivere creatine
Met deze creatine kies je voor zekerheid. Veel gerenommeerde bedrijven beloven het, met Creapure creatine weet je het zeker. De beste creatine wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH in Duitsland. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere creatine die verkrijgbaar is op de markt. Elke batch Creapure creatine is getest op kwaliteit en zuiverheid.

Bekijk Creatine Creapure van Body en Fit

Wat zijn de voordelen van Creatine Creapure?

 • De meest zuivere creatine
 • Gepatenteerde en gegarandeerde kwaliteit
 • Elke batch is getest op kwaliteit en zuiverheid
 • De beste keus creatine

Lees hier alle reviews van Creatine-Creapure van Body en Fit

# 2 – Creatine Micronized van Body Supplies

Bevat de hoogst haalbare zuiverheid
Creatine Micronized voldoet aan alle criteria. Creatine Micronized beval alleen de zuiverste en fijnste creatine, zonder schadelijke bijproducten en verontreinigigen. Deze creatine is van de hoogste kwaliteir en wordt in een goedgekeurde omgeving geproduceerd. Daarnaast is deze creatine gemicroniseerd tot een zeer fijne korrel van 200 Mesh, waardoor het nog sneller in je spieren opgenomen wordt.

Bekijk Creatine Micronized van Body Supplies

Wat zijn de voordelen van Creatine Micronized?

 • Bevat hoogst haalbare zuiverheid
 • Helpt prestaties te verbeteren
 • De beste prijs van Europa
 • Voldoet aan alle criteria

Lees alle reviews van Creatine Micronized van Body Supplies

# 3 – Real Creatine van Body en Gym Shop

Erg populair!
Real Creatine van Body en Gym Shop zorgt voor extra creatine in het lichaam. Creatine is een lichaamseigen stof, dat wil zeggen dat het lichaam zelf creatine aanmaakt. Door middel van Real Creatine te gebruiken verhoog je de hoeveelheid creatine monohydraat in je lichaam.

Bekijk Real Creatine van Body en Gym Shop

Wat zijn de voordelen van Real Creatine?

 • Erg populair onder sporters
 • Neutrale smaak
 • Helpt prestaties te verbeteren
 • Meer kracht bij explosieve krachtinspanningen

Lees hier alle reviews van Real Creatine van Body en Gym Shop

# 4 – Creatine Powder van Bodylab

Pure creatine voor een scherpe prijs!
Bodylab24 Creatine Powder is pure en zuivere creatine monohydraat poeder. Elke dagelijkse hoeveelheid van 5 gram levert dus ook 5 gram creatine. Een hoge dosering om alle voordelen van creatine te ervaren.

Bekijk Creatine Powder van Bodylab

Wat zijn de voordelen van Creatine Powder?

 • 100% pure Creatine Monohydraat
 • Neutraal van smaak
 • Zeer scherpe prijs
 • Maar liefst 100 doseringen per verpakking

Lees hier alle reviews van Creatine Powder van Bodylab

# 5 – Star Burst Creatine van Supspace

Bereik nieuwe hoogtes met deze creatine!
Met een dagelijkse inname van 3 gram creatine stimuleert creatine de spiergroei en draagt bij aan de verbetering van prestaties bij explosive krachtinspanningen. Star Burst Creatine bevat per 5 gram Creaine Monohydraat de beste bestudeerde vorm van creatine van dit moment. Mix deze smaakloze creatine eenvoudig door je favoriete shake of ander favoriet drankje.

Bekijk Star Burst Creatine van Supspace

Wat zijn de voordelen van Star Burst Creatine?

 • Neutraal van smaak
 • Scherp geprijsd
 • Stimuleert spiergroei
 • Bereik nieuwe hoogtes

Lees alle reviews van Star Burst Creatine van Supspace

Wat is creatine eigenlijk?

Creatine is een lichaamseigen stof en wordt gevormd uit de aminozuren glycine, methionine en arginine. Door het lichaam wordt er dagelijks ongeveer een gram aangemaakt in de lever en nieren. Daarnaast komt het veel voor in bijvoorbeeld rood vlees en vis. Het is dikwijls best lastig om extra creatine uit je dagelijkse voeding te halen. Vooral fanatieke sporters kunnen baat hebben bij extra creatine. Om de inname te verhogen kun je daarom een creatine supplement nemen.

De werking van creatine

Creatine is onder fanatieke sporters een van de meest gebruikte supplementen. Het ondersteunt namelijk bij het verbeteren van prestaties en het stimuleert de spiergroei bij explosieve krachtinspanningen. Dit effect wordt verkregen bij een dagelijkse hoeveelheid van 3 gram creatine.

Welke soorten creatine zijn er?

Creatine is verkrijgbaar in diverse soorten, zo heb je bijvoorbeeld creatine monohydraat, Kre-Alkalyn en CreaPure. Daarnaast zijn er ook luxere blends op de markt. Van deze soorten is creatine monohydraat de meest bekende. Deze is verkrijgbaar in onder andere poeder, pillen, tabletten en capsules.

Wat zijn de voordelen van creatine?

Creatine helpt om prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen en stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen. Dit effect heeft er met name voor gezorgd dat creatine razend populair is geworden bij fitnessers en bodybuilders die meer spiermassa willen opbouwen.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Creatine Monohydraat aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Creatine Monohydraat bij onder andere Body en Fit, Body Supplies, Body en Gymshop, en Supspace. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Creatine Monohydraat aanbieding?

Door gebruik te maken van een Creatine Monohydraat aanbieding kun je flink besparen op je favoriete creatine item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Creatine Monohydraat aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.

Menu