Beste Creatine Poeder top 5

Ben jij benieuwd naar de beste creatine poeder?

Op zoek naar de beste creatine poeder? Als sporter kan je erg gebaat zijn bij de inname van het supplement. Creatine draagt namelijk bij aan het herstel van je spieren en zorgt er voor dat je intensiever kan trainen. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over het populaire supplement onder sporters. Ook delen we de top vijf beste creatine poeders die op dit moment op de markt zijn.

Top 5 beste creatine poeder

De beste creatine poeder top vijf ziet er op dit moment als volgt uit:

 #1  Creatine Creapure van Body en Fit
 #2  Creatine Micronized van Body-Supplies
 #3  Real Creatine van Body en Gym Shop
 #4  Creatine Powder van Bodylab
 #5  Star Burst Creatine van Supspace

# 1 Creatine Creapure van Body en Fit

# 2 Creatine Micronized van Body-Supplies

# 3 Real Creatine van Body en Gym Shop

# 4 Creatine Powder van Bodylab

# 5 Star Burst Creatine van Supspace

Wat is creatine poeder?

Creatine is een stof die door het lichaam gebruikt wordt om het energielevel in de spieren te optimaliseren. Een goed energielevel zorgt er voor dat er intensiever getraind kan worden. Daarnaast zorgt de stof er voor dat de spieren kunnen herstellen na trainingen.

De stof is niet alleen te consumeren via supplementen, maar is ook te vinden in verschillende voedingsmiddelen zoals vlees, vis en zuivelproducten. Wanneer je veel sport is het mogelijk dat je niet voldoende creatine uit alledaags voedsel kan halen en kan je gebaat zijn bij creatine supplementen.

Houdbaarheid creatine poeder

Wanneer je het poeder bewaart op een koele plek en in een verpakking waar geen vocht bij kan komen, is het poeder lang houdbaar. Op de verpakking van creatine poeder staat meestal een houdbaarheidsdatum en deze vervalt meestal twee jaar na de productie. Echter kan het supplement niet zo snel bederven wanneer je het poeder op een droge en koele plek bewaard.

Hoe gebruik je creatine poeder?

Creatine is heel eenvoudig te gebruiken. Er is lang discussie geweest of het beter is om het supplement voor of juist na de training te gebruiken. Hoewel beide opties mogelijk zijn, lijkt het supplement toch een effectievere werking te hebben wanneer je het creatine poeder na de training consumeert. Wanneer je het supplement na de training nuttigt, kan de energiebalans in de spieren direct hersteld worden. Ook is er voldoende energie om de spieren te herstellen als er tijdens de training spierschade is ontstaan.

Hoe creatine poeder innemen?

Het innemen van creatine kan je snel doen en is erg makkelijk. Het poeder kan je namelijk mengen met een drank naar keuze. Wanneer je moet letten op je calorieën is het aan te raden om het poeder te consumeren met een caloriearme drank zoals water. Wanneer je niet specifiek gebonden bent aan een bepaalde hoeveelheid calorieën kan je ook voor een andere drank gaan zoals vruchtensap.

Creatine voor vegetariërs en veganisten

Creatine is te vinden in dierlijke producten zoals vis, vlees en zuivelproducten. Vegetariërs eten geen vlees en vis. Veganisten gaan nog een stap verder en eten helemaal geen dierlijke producten. Dit betekent dat het creatinegehalte bij vegetariërs en veganisten over het algemeen lager zal zijn dan mensen die wel vlees, vis en zuivelproducten eten. Een creatine supplement kan daarom erg nuttig zijn voor vegetariërs en veganisten zodat ook zij voldoende creatine binnenkrijgen en optimaal kunnen trainen.

Is creatine veilig?

De stof creatine staat niet op de dopinglijst. Dat komt omdat het poeder geen doping is en de stof ook in alledaagse voeding te vinden is. Het gebruik van creatine is veilig, ook wanneer je het supplement voor langere tijd gebruikt. Wel is het belangrijk om de juiste hoeveelheid poeder te gebruiken, want te veel gebruiken kan een nadelig effect hebben. De hoeveelheid gram die iemand per dag nodig heeft, wordt bepaald aan de hand van het lichaamsgewicht en trainingsintensiteit.

Verschillende vormen

Er zijn verschillende soorten creatine. De bekendste soort is monohydraat. Monohydraat wordt het vaakst gebruikt door sporters. Monohydraat is een van de puurste creatines en is daardoor erg effectief. Naast het feit dat er verschillende soorten creatine zijn, heb je ook de keuze of je de stof wil nuttigen in de vorm van poeder, capsules of pillen.

Creatine oplaadfase

Je kan creatine voor een langere periode gebruiken, maar ook als kuur. Wanneer je het supplement als kuur gaat gebruiken, kan je gebruik maken van een oplaadfase. De oplaadfase beslaat de eerste week van de kuur en in deze week consumeer je meer creatine dan in de rest van de weken. Hierdoor wordt de spieropbouw versterkt en kan je betere prestaties leveren.

Creatine poeder kopen

Het kopen van creatine poeder kan je doen bij veel verschillende webshops. Veel webshops bieden het supplement aan omdat veel sporters gebruik maken van het poeder. Naast een grote keuze qua aanbieders heb je ook veel keuze qua soort creatine en verpakkingsgrootte.

Aanbieder Body en Fitshop

Een bekende aanbieder waar je supplementen en andere sportvoeding kan kopen, is Body en Fitshop. Body en Fitshop heeft een groot assortiment en ook creatine poeder is er volop verkrijgbaar. Een voordeel van bestellen bij Body en Fitshop is dat het geregeld mogelijk is om een goede actie mee te pakken.

Aanbieder Supspace

Supspace is een webshop gericht op mensen die fanatiek sporten en mensen die willen afvallen. De webshop heeft verschillende soorten creatine poeder in het assortiment. Supspace staat bekend om de snelle bezorging en je hoeft geen verzendkosten te betalen wanneer je voor meer dan 35 euro bestelt.

Aanbieder Body-supplies

Ook Bodysupplies biedt creatine poeder aan. Naast creatine heeft Bodysupplies ook een groot aanbod op het gebied van vitamines, aminozuren, afslankproducten en superfood. Bodysupplies levert snel en wanneer je voor meer dan 24.95 euro besteedt, is de bezorging helemaal gratis.

Conclusie

Creatine poeder is een populair supplement onder sporters. Creatine biedt sporters namelijk veel voordelen zoals spierherstel en meer energie. Het innemen van het poeder is erg eenvoudig en ook vegetariërs en veganisten kunnen gebruik maken van het supplement.

Doordat het supplement veel gebruikt wordt, bieden veel webshops het poeder aan. Hierdoor kan je je afvragen welke soort creatine poeder je het beste kan kopen. Daarom staan bovenaan deze pagina de top vijf beste creatine poeder op een rijtje.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Creatine poeder aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Creatine poeder bij onder andere Body en Fit, Body Supplies, Body en Gymshop, en Supspace. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Creatine poeder aanbieding?

Door gebruik te maken van een Creatine poeder aanbieding kun je flink besparen op je favoriete creatine item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Creatine Monohydraat aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.

Menu