Beste Creatine Pillen top 5

Ben jij op zoek naar de beste creatine pillen?

Veel krachtsporters gebruiken creatine pillen om de trainingen en spieropbouw te optimaliseren. Creatine supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals poeder, capsules en pillen. Op deze pagina lees je over de voordelen van het gebruik van creatine in de vorm van pillen en zetten we de top vijf beste creatine pillen op een rijtje.

Beste Creatine Pillen

Er zijn veel verschillende soorten creatine pillen op de markt waardoor het lastig kan zijn om te bepalen welke pillen het meest effectief zijn. Hieronder staan de vijf beste creatine pillen op een rijtje:

# 1 Creatine Capsules van Body en Fit
# 2 Creatine Monohydrate van Body-Supplies
# 3 Kre-Alkalyn van Olimp (via Body en Gym Shop)
# 4 Creatine Monohydrate van Bodylab
# 5 Kre-Alkalyn EFX (via Supspace)

# 1 Creatine Capsules – Body en Fit

# 2 Creatine Monohydrate – Body-Supplies

# 3 Kre-Alkalyn van Olimp

# 4 Creatine Monohydrate van Bodylab

# 5 Kre-Alkalyn van EFX

Wat is creatine?

Creatine is een stof die in bepaalde voedingsmiddelen zit en door het lichaam gebruikt wordt om de energievoorziening in de spieren op peil te houden. Omdat krachtsporters intensief sporten, kan de hoeveelheid creatine uit het dagelijkse voedsel onvoldoende zijn.

Deze sporters kunnen dan creatine supplementen nuttigen om toch voldoende creatine in te nemen. Creatine zorgt voor energie in de spieren waardoor je langer en intenser kan trainen. Daarnaast zorgt de stof creatine er ook voor dat eventuele spierschade hersteld wordt na de training.

Creatine Monohydraat Pillen

Er zijn verschillende soorten creatine, maar onder sporters wordt vrijwel altijd creatine monohydraat gebruikt. Monohydraat is een hele pure vorm van creatine en is daardoor erg effectief. Creatine monohydraat draagt bij aan de spieropbouw en zorgt voor een langer uithoudingsvermogen. Ook creatine monohydraat is verkrijgbaar in de vorm van pillen.

Creatine Pillen, wanneer innemen?

Veel sporters vragen zich af of je beter voor of na de training creatine kan innemen. Wanneer je van plan bent om creatine voor een langere periode te gaan gebruiken, is het aan te raden om de pillen na het sporten te consumeren.

Hierdoor kan het spierherstel geoptimaliseerd worden. Het gebruik van de pillen is ook mogelijk voor de training, maar toch blijkt de inname na de training een effectievere werking te hebben.

Hoe gebruik je creatine pillen?

Het consumeren van creatine pillen is erg eenvoudig. Je kan de creatine pillen namelijk innemen met een glas water of een ander drankje. Water is de beste keuze wanneer je gebonden bent aan een dieet en niet te veel calorieën mag binnenkrijgen. Wanneer je niet strikt let op calorieën zijn andere drankjes zoals vruchtensap ook een optie.

Creatine kuur

Wanneer je net start met het consumeren van creatine kan je gebaat zijn bij een oplaadfase. De oplaadfase is het begin van een kuur waarbij je de eerste week een hogere dosering creatine inneemt dan de weken die daarop volgen.

De hoeveelheden creatine die je tijdens de oplaadfase en de rest van de kuur moet innemen is afhankelijk van je lichaamsgewicht en de soort trainingen die je doet.

Creatine vegetariërs en veganisten

Creatine is een stof die ook voorkomt in bepaalde voedingsmiddelen. Creatine komt voor in producten zoals vis en vlees. Weliswaar in mindere mate, maar ook in zuivelproducten is creatine te vinden. Vegetariërs en veganisten zullen een lager creatinegehalte hebben omdat vegetariërs geen vlees eten en veganisten helemaal geen dierlijke producten nuttigen.

Ook vegetariërs en veganisten kunnen daarom gebaat zijn bij het gebruik van creatine pillen. Sommige menen zelfs dat het effect van het gebruik van creatine groter is bij mensen die vegetarisch of veganistisch zijn.

Voordelen creatine pillen

De volgende punten worden vaak benoemd als voordelen van het gebruik van creatine pillen:

  • Intensiever kunnen trainen
  • Draagt bij aan het spierherstel
  • Je hoeft de creatine niet zelf af te meten
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Makkelijk om in te nemen

Creatine Pillen kopen

Het kopen van creatine pillen kan je doen bij veel verschillende webshops. Er zijn tegenwoordig namelijk veel verschillende webshops die gericht zijn op sport-voeding en supplementen. Drie bekende webshops waar je terecht kan, zijn: Body en Fitshop, Body Supplies en Supspace.

Creatine pillen Body en Fitshop

Body en Fitshop is een bekende aanbieder van sport-voeding en supplementen. Je kan bij de webshop ook terecht voor een groot aanbod op het gebied van creatine pillen. Hierdoor heb je veel keuze wat uiteraard erg fijn is.

Bestellen bij Body en Fitshop is erg eenvoudig en het is geregeld mogelijk om een goede actie mee te pakken. Wanneer je voor 22:00 bestelt, heb je je bestelling op werkdagen de volgende dag al in huis. Vanaf 35 euro worden de bestellingen gratis thuisbezorgd.

Body Supplies: aanbieder van creatine pillen

Ook bij Body Supplies kan je terecht voor creatine pillen. Body Supplies is net als Body en Fitshop gericht op sport-voeding en supplementen en heeft een groot aanbod. De webshop heeft alles in huis voor sporters, mensen die willen afvallen en mensen die graag een fit leven willen leiden. Het bestelproces bij Body Supplies is erg eenvoudig.

Een ander voordeel van bestellen bij Body Supplies is dat er geregeld goede aanbiedingen te vinden zijn waardoor je geld kan besparen. Wanneer je voor een bedrag van 24.95 of meer bestelt, wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Supspace creatine capsules

Je kan ook Supspace kiezen als aanbieder voor je creatine pillen. Het assortiment van de website is erg groot. Naast producten biedt de website ook kennis aan in het kenniscentrum van de website. Hier vind je allerlei tips, recepten, voedingsschema’s, trainingsschema’s en andere informatie die je kunnen helpen om optimaal te presteren.

Bestellen bij Supspace is eenvoudig en wanneer je voor 35 euro of meer bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen.

Conclusie: Creatine pillen top 5

Creatine wordt onder sporters veelvuldig gebruikt en dat is ook niet zo gek gezien de voordelen die het supplement te bieden heeft. Pillen zijn prettig in gebruik omdat je ze eenvoudig en snel kan consumeren met een glas water of een andere drank. Daarnaast is creatine ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Doordat creatine zo populair is, bieden veel webshops de pillen aan. Doordat er veel verschillende soorten creatine pillen aangeboden worden, kan je je afvragen welke pillen het effectiefste zijn en welke je het beste kan bestellen. Vandaar dat we bovenaan deze pagina de top vijf beste creatine pillen op een rijtje hebben gezet.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Creatine pillen aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Creatine pillen bij onder andere Body en Fit, Body Supplies, Body en Gymshop, en Supspace. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Creatine pillen aanbieding?

Door gebruik te maken van een Creatine pillen aanbieding kun je flink besparen op je favoriete creatine item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Creatine Monohydraat aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.

Menu